A Place To Meet

Ett modernt sätt
att mötas

Få en oslagbar konferensupplevelse och skapa imponerande intryck på dina gäster hos Place Lund – den ultimata destinationen för lyckade möten!

Med tre rymliga mötesrum som kan rymma upp till 150 personer erbjuder vi enastående kapacitet för alla dina behov. Varje rum är omsorgsfullt utformat och utrustat med toppmoderna tekniklösningar, perfekt anpassade för både traditionella möten och hybridmöten.

I övrigt utrymme finns vår konferenslounge med lite mer bekväma möbler och ett kök med serveringsdel. På Place håller du din konferens smidigt i våra moderna lokaler och med den senaste tekniken!

Margaretha´s Place

Detta är vår största lokal och rymmer upp till 90 personer.

Detta är en stor, fin lokal för klassiska möten, föreläsningar & föreningar!

Sofia´s Place

Sofia`s Place är en mindre lokal och tar upp till 26 personer samt kan delas av till två mindre på 10 pers 16 pers.

Denna är helt perfekt för intervjuer, workshops eller mindre brainstormingsmöten.

Sankt Hans Place

Sankt Hans Place är ett mötesrum i styrelsesittning. Ljust och fint perfekt till mindre möten när man vill sitta lite mer bekvämt.

Konferens Lund

Upptäck de bästa konferenslokalerna i Lund hos Place Lund – din ledande leverantör av moderna och mångsidiga mötesutrymmen. Vi är stolta över att erbjuda en imponerande samling konferenslokaler som passar perfekt för alla dina företagsbehov. Oavsett om du planerar en intim arbetsgruppsträff eller en storskalig konferens, är vi här för att göra ditt möte till en framgång.

Vi förstår att varje evenemang är unikt och kräver rätt utrymme för att vara framgångsrikt. Därför erbjuder vi en mängd olika mötesrum som kan anpassas efter dina specifika behov. Oavsett om du behöver en mindre mötesplats för en intim diskussion eller en rymlig sal för en stor presentation, har vi rätt lokal för dig. Våra lokaler kan rymma mellan 10 och 90 personer, så oavsett om du planerar en mindre träff eller en större konferens, har vi flexibiliteten att anpassa oss efter dina önskemål.

Konferenslokaler i Lund med modern teknik

För att säkerställa en smidig och framgångsrik upplevelse för ditt möte eller konferens har våra lokaler utrustats med den senaste användarvänliga tekniken.

Vi lever i en tid där hybridmöten blir allt vanligare, och vi är fullt förberedda för den efterfrågan. Våra konferenslokaler är strategiskt utformade för att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för både fysiska och virtuella deltagare. Med avancerad teknik och vår professionella teknikpersonal på plats kan vi garantera en smidig interaktion och deltagande för alla, oavsett var de befinner sig.

Service och bekvämligheter

Hos Place Lund finns vår dedikerade personal här för att se till att ditt evenemang överträffar dina förväntningar. Vi erbjuder en omfattande service som inkluderar allt från professionell rumsuppställning och teknisk support till catering. Du kan känna dig trygg med att vi tar hand om alla detaljer så att du kan fokusera på att göra ditt möte till en framgång.

Hitta din perfekta konferenslokal hos Place Lund

Place Lund står redo att erbjuda dig de bästa konferenslokalerna i Lund. Med vår perfekta plats mitt i hjärtat av Lund kan du dra nytta av närheten till det pulserande företagslivet i staden. Våra konferenslokaler är strategiskt belägna för att ge dig enkel tillgång till de bästa restaurangerna, hotellen och sevärdheterna i området. Det är en plats där affärsmöten kan blomstra och framgångsrika nätverk kan byggas.

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig boka in den perfekta platsen för ditt kommande möte i Lund!

Välkommen att kontakta oss

A Place To Meet